Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 5]

Partyscene Redactie | 31 januari 2018
events

Ieder weekend puilt uit van de vette party's. Wij selecteren de top 5 party’s waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

X-Qlusive – Frequencerz

Waar: AFAS Live, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 3 februari, 22:00-07:00

Frequencerz zet komend weekend de AFAS Live helemaal op zijn kop met de Q-dance X-Qlusive party. Dat doen ze zeker niet alleen. Hardstyle grootheden als Headhunterz, Atmozfears, B-Front en Ran-D komen het duo ondersteunen. Check het event hier.

Vault Sessions III

Waar: Warehouse Elementstraat, Amsterdam
Wanneer zaterdag 3 februari, 22:00-08:00

Fans van techno, en alleen techno, kunnen dit weekend terecht in Amsterdam voor een puristische, industriële clubnacht. Check het event hier.

Kings of Core

Waar: SuikerUnie, Groningen
Wanneer: zaterdag 3 februari, 22:00-07:00

Wil je keihard stampen tot in de vroege uurtjes? Het beste hardcorefeest vind je dit weekend in Groningen. Kings of Core heeft een koninklijke line-up met onder meer Angerfist, Destructive Tendencies, Nosferatu en Andy The Core. Check het event hier.

Mystic Winter Garden

Waar: De Thuishaven, Amsterdam
Wanneer:  zaterdag 3 februari, 12:00-23:00

Aan feesten geen gebrek in Amsterdam. Wie meer houdt van middagfestivals dan van clubnachten en geniet van techno en house zal hier de beste party van het weekend vinden. Check het event hier.

Ohm Winter Festival

Waar: Lijm & Cultuur, Delft
Wanneer: zaterdag 3 februari, 12:00-23:00

Heb je geen ticket voor Mystic Winter Garden, check dan dit minder bekende festival in Delft waar minstens even goede techno-dj's op het programma staan. Het is bovendien indoor, dus waarschijnlijk sta je ook iets minder te blauwbekken dan in de Thuishaven. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws