Ubisoft voegt meer games toe aan Ubisoft+, te beginnen met Indie Games

Partyscene Redactie | 19 september 2022
gaming

Ubisoft heeft aangekondigd dat het een selectie van indiegames toevoegt aan zijn Ubisoft+ abonnement. Het initiatief ging deze zomer van start met de toevoeging van The Last Friend, een arcadegame ontwikkeld door The Stonebot Studio, en A Normal Lost Phone, een interactieve fictiegame ontwikkeld door Accidental Queens. Vandaag verwelkomde Ubisoft nog eens vier indie-titels op Ubisoft+ :

Nyamyam's Astrologaster, Maitan69's Evan's Remains, 6 Eyes studio's Fell Seal: Arbiter's Mark en Gamious' Lake. Meer games zullen regelmatig worden toegevoegd aan de Ubisoft+ catalogus op regelmatige basis, en zullen ook te koop zijn via de Store.

"Het is een nieuw hoofdstuk in het Ubisoft+ avontuur", aldus Alexia Brumé, directeur Branding en Content bij Ubisoft. "We hebben er altijd naar gestreefd om de beste games voor alle speelstijlen aan te bieden, en dat streven weerspiegelen we in de selectie van onze partners. weerspiegelen dat streven in de selectie van onze partners. We zijn verheugd om een licht te schijnen op een aantal schitterende indiegames, van verhalende avonturen als Lake en Astrologaster tot een mysterieuze thriller puzzelgame met Evan's Remains, tot een turn-based RPG met Fell Seal: Arbiter's Mark. "

Deze aankondiging weerspiegelt Ubisoft's ambitie om zijn catalogus te diversifiëren door het verwelkomen van extra partners en markeert een nieuwe stap in Ubisofts langdurige betrokkenheid bij het indie-ecosysteem. Door wereldwijde en lokale initiatieven ter ondersteuning van innovatie in gameplay, game design en technologie en het begeleiden en financieren van creatieve startups, wil Ubisoft kwaliteit naar voren brengen, kennis en ervaring en samen bouwen aan de toekomst van de industrie.

Ubisoft+ is momenteel beschikbaar op PC, Stadia en Amazon Luna*, en zal in de toekomst ook beschikbaar zijn op PlayStation en Xbox. Ubisoft+ bevat meer dan 100 Ubisoft-games, waaronder de nieuwste releases zoals Skull and Bones op dag één, klassieke games, premium edities, extra content packs en beloningen. 

Daarnaast kunnen spelers tot 10 oktober Ubisoft+ Multi-Access, waaronder PC, Stadia en Amazon Luna, uitproberen als onderdeel van een gratis proefperiode van beperkte duur. Ga naar www.ubisoftplus.com om de gratis proefperiode te activeren en de volledige Ubisoft+ spelbibliotheek te bekijken.

Ga voor meer informatie over Ubisoft+ naar news.ubisoft.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws