Disco Rush

Partyscene Redactie | 3 mei 2012
headlines

DJ Rush doet een exclusieve disco set in de Melkweg op woensdag 16 mei.

Woensdag 16 mei is de eerste editie van BURN! in de Melkweg. Dit jackin’ house concept, gepresenteerd door Pete Bandit en Jason Shae, vond eerder al een keer plaats in de Amsterdamse Chicago Social Club en landt deze dag voor hemelvaart voor het eerst in de Melkweg. Voor de gelegenheid is de Amerikaan DJ Rush uitgenodigd voor een speciale house en discoset. Ook de steeds succesvollere Amsterdamse dj en producer Boris Werner is van de partij.

DJ Rush is natuurlijk vooral bekend vanwege zijn stevige technowerk. Dat hij echter ook een hele diverse kant heeft, weet nog niet iedereen. De in Amsterdam woonachtige Amerikaan heeft in zijn jonge jaren namelijk nog in Chicago’s legendarische clubs Music Box en The Warehouse gedraaid. Deze bijzondere tijd met op de dansvloeren een overgang van disco naar (Chicago) house, laat hij op BURN! nog een keer herbeleven. Boris Werner komt voor de gelegenheid met een speciale jackin’ house set.

Organisatoren en residents Pete Bandit & Jason Shae gaan momenteel ook als een speer. Al een aantal jaar bekend als twee leden van de groep Jason & The Argonauts zijn zij met zijn tweeën hard bezig met produceren en dat is zelfs het grote Defected label niet onopgemerkt gebleven. Zij dragen met zijn tweeën de jackin’ house sound uit waar BURN! voor staat en nemen je mee op reis door deze voor Amsterdam relatief nieuwe stroming!

Meer informatie via www.melkweg.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws