Costa del Soul 2012: Vakantie in eigen land

frank | 17 augustus 2012
headlines



Costa del Soul is een Amsterdams festival met vijf verschillende podia. Een dag lang is het feest op Blijburg met veel muziek, kunst, spelletjes en lekker eten met de voeten in het zand.
 
Costa del Soul is een festival dat bekend staat om zijn warme sound. Het festival wordt gedragen door verschillende feest organisatoren en dj’s die allen een eigen podium hosten. Dit jaar wordt er samengewerkt met spraakmakende partijen zoals:
 
Night Voyage van Tom Trago en Mirik Milan (Amsterdam's Nachtburgemeester), Backstage (Chicago Social Club), Cirque Exentrique (o.a. Jean d’Egbert), Soulrock (o.a. Carlos Valdes), The Rendez-Vous (Nachtspelen / Buitenspelen), The Floating Company (Cruise and Dance) en natuurlijk Blijburg.
 
Naast muziek valt er ook een hoop te beleven op cultureel en culinair gebied. Street art bijvoorbeeld staat hoog in het vaandel; twee kunstmuren worden ter plekke door maar liefst 25 kunstenaars beschilderd. Verder is op het strand een playground ingericht voor feestgangers die naast dansen ook willen spelen. Zo kun je rodeo rijden, oud-Hollandse spelletjes spelen, dansen in het schuim en de klauterbaan betreden op eigen risico. Wil je even wat rust, loop dan door de hippie markt,  neem plaats aan het kampvuur of bezoek de verschillende mobiele eetkarretjes, voor ieder wat wils.
 
Voor feestgangers die liever met de boot komen is er een haven aangelegd waar je kunt aanmeren. Met éen druk op de knop kun je bij het bestellen van je ticket, jezelf verzekeren van een havenplaats.
 
Dit knusse Amsterdamse festival weet al 8 jaar lang een eigen sfeer en karakter te behouden. En als de nacht invalt vergeet je even dat je in Nederland bent. Vakantie is eigen land is nog nooit zo leuk geweest!
  
Tickets en line up via www.costadelsoul.nu
Locatie: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Adres: Muiderlaan 1001
Zaterdag 15 september 2012                                  
Tijd: 12.00 – 24.00 uur
Entree: VVK: 27,50 Deur: 32,50 Ligplaats voor een boot: 25,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws