Crazy Town

Jesse | 20 december 2012
headlines

Het Brabantse Schijndel is met Crazy Town een nieuw dance-evenement rijker. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 19 januari.

Sidney Samson, Gregor Salto, Apster ft. MC Roga, Billy the Kit ft. MC Ambush, Bassjackers, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, La Fuente ft. MC Gee en Timpressive. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het nieuwe evenement Crazy Town, dat op zaterdag 19 januari 2013 in Manege De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

bassjackers

De grote hal van Manege de Molenheide zal worden omgetoverd tot een waar dance-paradijs. De sensationele Heineken Starclub, onder meer bekend van het jaarlijkse festival Paaspop, vormt de basis voor 's lands jongste en spannendste evenement Crazy Town. Samen met eigen decoraties wordt het een beleving die de bezoeker nog lang zal heugen. Liefhebbers van onder meer dancehall, dirty house, harddance en hardhouse kunnen zich uitleven op een lawine aan dikke beats. Crazy Town opent zijn deuren vroeg voor de feestbeesten, namelijk al om 15.00 uur 's middags en duurt tot middernacht. Tickets kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.crazytown.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws