I am Hardwell · Kickoff wereldtour

Jesse | 29 januari 2013
headlines

Hardwell gaat dit jaar grenzen doorbreken. De wereldberoemde dj zal nieuwe gronden gaan verkennen met een baanbrekend soloproject, toepasselijk getiteld I am Hardwell.

Het is de logische volgende stap voor de verkozen #6 DJ van de wereld, die het event op 27 april zal aftrappen in de Heineken Music Hall, Amsterdam, voordat hij zijn meest ambitieuze wereldtour ooit zal ondernemen. Het moment is hier, tijd voor de ware Hardwell. En dat is vooral een eigenzinnige dj, bekend om het pushen van zijn eigen, herkenbare sound. Op zijn 14e tekende hij al zijn eerste platencontract, sindsdien heeft hij als geen ander onophoudelijk gewerkt aan zijn eigen variant van moderne dansmuziek.

Inmiddels is Hardwell een artiest van wereldfaam. Zijn kenmerkende Hardwell sound klinkt op de grootste festivals en locaties, terwijl zijn producties en releases op zijn eigen Revealed Recordings over de hele wereld opduiken. Daarnaast heeft Hardwell samengewerkt met artiesten zo divers als Rihanna, Example, Tiësto, Armin van Buuren en vele anderen. "Mijn droom was altijd om de muziek die ik in mijn hoofd had naar de rest van de wereld te kunnen brengen", legt de Bredanaar uit. "Ik ben er altijd in blijven geloven en nu ben ik op een punt in mijn carrière beland waar ik deze droom met al mijn fans over de hele wereld kan delen, het lijkt dit jaar allemaal uit te komen."

Waar het allemaal om draait? De kenmerkende Hardwell sound, het creëren van een energieke sfeer op de dansvloer, maar ook een zekere mate van mysterie en de grenzen van de hedendaagse dancescene zoveel mogelijk oprekken. Zonder twijfel kwam dit in 2012 al tot stand, Hardwell's meest succesvolle jaar ooit, waarin hij constant toerde en ook een ongekende gekte veroorzaakte met hits als 'Apollo' en 'Spaceman'. Nu gaat alles samenkomen in één baanbrekend concept.

Het eerste solo event dat Hardwell ooit heeft gedaan. En jawel, I am Hardwell moet de perfectie gaan benaderen. Net als Hardwell jarenlang zijn droom heeft gevolgd, bouwend aan zijn muziek en shows, wordt dit een avond waar alles op zijn plek zal vallen. Volgens organisator ALDA Events zullen bezoekers van I am Hardwell een audiovisueel spektakel geserveerd krijgen, vol showelementen en visuals waar de wereld nog niet eerder kennis mee heeft gemaakt.

Meer info op www.iamhardwell.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws