RBMA Radio live vanuit New York

SusanneW | 30 april 2013
headlines


Deze week is een nieuwe editie van de Red Bull Music Academy van start gegaan in ‘The Big Apple’. De komende weken kun je dagelijks meeluisteren met live-uitzendingen van RBMA Radio.
 

De vijftiende editie van de rondreizende muziekacademie met workshops, lezingen en optredens, doet New York voor de tweede keer aan. Deze eerste keer (in september 2011) werd het programma halverwege afgebroken vanwege de aanslagen op het WTC en het Pentagon. 2013 is dus het jaar van de herkansing, met een overvol programma vol grote namen als Erykah Badu, Captain Murphy (Flying Lotus), ?uestlove, Masters at Work, Brian Eno, Giorgio Moroder, Nile Rodgers, Afrika Bambaataa en James Murphy. Ook is er natuurlijk weer veel ruimte voor nieuw talent.
 
RBMA Radio maakt iedere dag een live-uitzending vanuit hun HQ om 18.00u EST (middernacht in NL). De inhoud van de webcasts varieert van updates en opgenomen sets tot interviews met onverwachte gasten. Mocht je rond die tijd al lekker liggen te snurken, dan zijn de uitzendingen de volgende dag nog terug te luisteren. En op hun website vind je natuurlijk ook nieuws, muziek en video’s. Houd de Twitter-feed van RBMA in de gaten voor het laatste nieuws.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws