Hardwell, Steve Aoki en Martin Garrix op Mysteryland

Jonas van der Meiren | 31 maart 2014
headlines


Mysteryland heeft vandaag het eerste deel van zijn line-up bekendgemaakt. De grote namen liegen er niet om: onder andere Hardwell, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Loco Dice, Chris Liebing, ISH & Dadara en Kate Raudenbush staan in de dj-booth.

Hardwell staat dit jaar exclusief op Mysteryland en sluit het festival af. Steve Aoki mag dit jaar niet ontbreken, vanwege zijn legendarische afsluiting tijdens de afgelopen editie. Ook de komst van Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Nervo, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano is bevestigd. Drie podia zijn ingevuld met een ruim aanbod aan techno, techhouse en deephouse. Denk hierbij aan namen als Loco Dice, Chris Liebing, Joris Voorn, Art Department en Ben Sims.

Traffassi in tropische sferen

Yellow Claw is onmisbaar geworden nadat de dj's vorig jaar met Frans Bauer de Heineken Starclub afbraken. Voor degenen die nog heftiger willen knallen staan dubstepbaas Rusko en hardstyle heroes Frontliner en Noisecontrollers bij Q-dance op het programma. Trafassi zorgt voor een verfrissende touch en speelt het publiek toe vanaf een tropisch ananaseiland en The Flexican & Sef brengen de fans beats met een vleugje hiphop.

Dit is nog niet alles, de organisatie zal eind april de overige namen bekendmaken. Uiteraard brengen we je dan direct op de hoogte.

Mysteryland vindt plaats op 23 augustus, op het voormalig Floriadeterrein in Hoofddorp. De kaartverkoop start op zaterdag 5 april om 10.00 uur op www.mysteryland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws