BREAKING: Hardwell is ambassadeur van Dance4life

Peter Güldenpfennig | 3 april 2014
headlines


Zojuist is bekend geworden dat Hardwell officieel ambassadeur is geworden van Dance4life. Hiermee geeft de dj een signaal af dat ook hij voor een wereld zonder aids is. Hij voegt zich hierbij in het rijtje naast onder andere Doutzen Kroes, Erik Arbores, Don Diablo en Headhunterz.

Verrassingsoptreden

Om zijn ambassadeurschap aan te kondigen is er een verrassingsoptreden op het museumplein in Amsterdam georganiseerd waar hij een uur lang gaat draaien. Wil je meer info of van het concert genieten, ook als je er niet bij kan zijn? Wij zijn erbij en doen verslag via social media! Klik hier voor meer info.

Ambassadeurs

Wat gaat Hardwell nu eigenlijk doen als ambassadeur? Naast dat hij zijn naam aan de organisatie Dance4life verbindt, en het signaal dat zij afgeven aan de wereld, zal hij zich ook namens de organisatie inzetten voor goede voorlichting over aids en hiv op plekken waar dat nodig is. Het eerste resultaat van zijn ambassadeurschap is inmiddels een feit, want hij treedt 6 juni belangeloos op tijdens het evenement ter ere van tien jaar Dance4life. Dit vindt plaats in het Concertgebouw in Amsterdam, waar ook Fedde le Grand en Dannic hun kunsten vertonen.

Over Dance4life

Dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Ze doen dit door middel van seksuele voorlichting, en maken gebruik van muziek en dans om jongeren hierbij te betrekken en inspireren. Ook motiveert Dance4life jongeren om zélf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Dit van oorsprong Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in ruim twintig landen verspreid over vijf continenten.

Wil je meer informatie over Dance4life? Bezoek dan de officiële webpagina en lees hoe jij in actie kunt komen voor een wereld zonder aids!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws