MTV Mobile Beats: Mixcloud DJ Competition + timetable online

Peter Güldenpfennig | 31 juli 2014
headlines


Hij is er, de timetable van MTV Mobile Beats, zaterdag 16 augustus op Tanzbrunnen, Keulen (Duitsland). Er ontbreekt echter nog één naam op het affiche, de openingsact van de Beach Stage, het is wachten op de winnaar van de ‘Mixcloud DJ Competition’.

Nog een kleine maand voordat Duitsland gaat beleven dat ravers van meest uiteenlopend pluimage samenkomen op de Tanzbrunnen in Keulen. Het programma met ondermeer Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, R3hab en Chuckie staat al helemaal klaar, maar zoals gezegd is er nog één plekje vrij gehouden: de winnaar van de ‘Mixcloud DJ Competition’ in samenwerking met website Virtual Nights.

Competitie

Om deze competitie te winnen moet er een 30 minuten durende set bij Mixcloud worden geupload onder de titel ‘Mixcloud DJ Competition’. Vergeet niet je mix te taggen met ‘mmbdjcompetition’! Niet correct getagde uploads kunnen misgelopen worden. Ook wordt je gevraagd om het wedstrijd artwork te gebruiken dat je hier kunt downloaden. Deelnemers worden beoordeelt op factoren als de hoeveelheid tracks, plaatkeuze, originaliteit, technische vaardigheden en positieve feedback. Een mix moet minstens 50 draaibeurten bereiken om op de shortlist terecht te komen. Je zult de mix dus ook zelf moeten aanprijzen op social media.

De winnaar wordt gekozen door een jury bestaande uit MTV, MTV Mobile, organisator Gemeinsame Sache, Mixcloud en Virtual Nights en krijgt de gelegenheid om een set van 60 minuten te draaien op MTV Mobile Beats 2014. Daarbij horen vanzelfsprekend ook de nodige backstage-passen voor de dj en begeleiding evenals reis, onderkomen en ontvangst.

Tickets voor MTV Mobile Beats zijn verkrijgbaar via www.mtvmobilebeats.de/tickets.

MTV Mobile Beats Timetable

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws