Clublife by Tiësto naar Radio 538

Peter Güldenpfennig | 30 april 2015
headlines


In 2007 startte Tiësto met zijn radioprogramma 'Club Life by Tiësto' op radio 538, wat liep tot 2011. Nu, vier jaar later, keert de dj weer terug met dezelfde show. Elke vrijdagnacht kun je van 02:00 tot 04:00 uur terecht op radio 538, waar de Bredase dj het weekend op gepaste wijze zal inluiden.

Met de terugkeer van Tiësto naar Radio 538 heeft de zender de grootste dj's in haar programmering. Eerder al ging Hardwell on Air van Hardwell en Martin Garrix met een eigen show naar 538. De terugkeer bevalt Tiësto in ieder geval wel: ‘Achter de schermen zijn we al een paar maanden bezig met het team van Radio 538 om ‘Club Life by Tiësto’ vorm te geven, die samenwerking voelt als thuiskomen na een lange en mooie reis. We gaan een geweldige nieuwe show maken om het weekeinde officieel in te luiden!'

De show bestaat uit diverse secties: Tiësto's news of the week, Afterhours pick/track of the week, Mash-Up of the week, Tune of the week, Tiësto's exclusive, Tiësto's classic, Hot from the studio, On the road with en Afterhours takeover. De show is behoorlijk populair, met wekelijks om en nabij de 33 miljoen luisteraars.

Voor de eerste aflevering worden luisteraars opgeroepen hun favoriete track te delen voor het item Listeners Favourite. Ook zullen er gastmixen te horen zijn van Oliver Heldens en Avicii.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws