Armin van Buuren is de meest gevaarlijke cyber celeb van 2015

Mark Hofman | 1 oktober 2015
headlines


Er is tegenwoordig bijna overal wel een titel aan te verdienen. Of je nou de meeste frikadellen in je mond kunt stoppen binnen een minuut, je de langste neus van de wereld hebt of je bent uitgerust met een spastische neusvleugel, je kunt er vast wel een prijs mee winnen. Intel Security Group doet mee aan de gekkigheid en roept elk jaar de 'Most Dangerous Cyber Celeb' uit, en dit jaar is dat niemand minder dan Armin van Buuren geworden.

De prijs wordt uitgereikt aan de celeb die via social media en zoekresultaten het meeste naar virussen toe lijdt, de artiest zelf kan hier niks aan doen. Intel heeft uit verschillende onderzoeken het resultaat getrokken dat de Nederlandse dj en producer de grootste bedreiging is naar de consument toe die naar hem zoeken op het internet.

Armin is de eerste dj en de derde man die deze prijs wint, eerder waren dit Brad Pitt en Jimmy Kimmel. De dj wordt op zoekmachines vaak gelinkt met teksten als 'free MP4', 'HD downloads' en 'Torrent' vaak bevinden virussen zich daar.

Gelukkig heeft Armin ook een DJ Award gewonnen en dat lees je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws