Ultrasonic Festival

Partyscene Redactie | 10 april 2012
headlines

Ultrasonic is een knallend nieuw dance festival op de Maarsseveense Plassen.

House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets mag ontbreken op zaterdag 28 juli 2012. Dan barst op de Maarsseveense Plassen de eerste editie van Ultrasonic Festival los. De line-up is zorgvuldig samengesteld door toonaangevende organisaties die naam hebben gemaakt in de scene. Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en Grotesque gaan de uitdaging aan om jouw wereld één zomerdag even helemaal op zijn kop te zetten.

ultra

Als danceliefhebber ken je de Maarsseveense Plassen natuurlijk als het festivalterrein van ROCKIT Open Air. Dit jaar is de tijd aangebroken voor een nieuw knallend festival. Ultrasonic Festival is een initiatief van FCA Music en de organisatie achter Kriebels en Dance 2 Eden. Een tipje van de dancesluier wordt hieronder alvast gelicht.

De house stage wordt verzorgd door Crazy Sexy Cool, bekend van de gelijknamige feesten die altijd garant staan voor maximaal feest, met onder meer Sidney Samson, Quintino en Shermanology. Met de rijke technohistorie van de Maarsseveense Plassen mag een vette techno stage natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat “Techno by Rockit” voor nu en de toekomst een vast onderdeel op Ultrasonic Festival zal zijn. Hier onder meer Secret Cinema, Bart Skils en Remy.

De Eclectic stage wordt gehost door Eclectic Paradise. Grotesque zorgt ervoor dat de trance- en progressiveliefhebber verzekerd is, met onder andere Marcel Woods, Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H. en Leon Bolier. Hardlife is het nieuwe hardstyle concept van Dance 2 Eden, sinds 1992 één van de toonaangevende organisaties op het gebied van de hardere dancestijlen. Voor 25 euro kun je er bij zijn. Bestel dan snel je kaarten op www.ultrasonic.nl.

Meer info op www.ultrasonic.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws