Livestreams vanaf WMC Miami 2012

Partyscene Redactie | 19 maart 2012
headlines

Miami in je speakers

Deze week mogen we weer vreselijk jaloers zijn op de bezoekers van de Winter Music Conference in Florida, waar het al wel heerlijk bikini- en festivalweer is. Maar we kunnen ook een beetje meegenieten via de live-uitzendingen op B@TV.

WMC 2012Moesten we vroeger nogal grinniken om dit jaarlijkse ‘siliconen & trance’-feestje; de laatste jaren begint de WMC qua elektronische muziekgenres steeds meer een allround festival te worden. Goed nieuws voor de Amerikaanse danceliefhebbers. Maar nu ook een beetje voor ons, want via B@TV kun je de komende dagen diverse livestreams vanaf South Beach volgen of sets terugluisteren. Zo staan onder meer Seth Troxler, Guy Gerber, Josh Wink en Steve Bug op de planning. WMC duurt t/m 25 maart.

Om toegang te krijgen tot streams (afwisselend met en zonder beeld) moet je wel een account aanmaken op de B@TV-pagina. Klik op ‘login/ register’ rechtsboven aan de pagina om in te loggen via je Facebook-account. Als je dat niet hebt kun je via het linkje ‘not on Facebook’ in het inlogscherm ook een accountje aanmaken. Op de Facebook-pagina van B@TV word je op de hoogte gehouden van het programma en nieuwtjes. Een aanrader, want van duidelijke navigatie op de website zelf hebben de ontwerpers niet veel kaas gegeten…

Dus bikini’s en zwembroeken uit de kast, kachel op 24 graden, het stof van je cocktailshaker blazen en met je voetjes in een teiltje water. Dan staat niets jouw eigen nachtelijke poolparty thuis meer in de weg ;-)

WMC 2012

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws