20 jaar Ministry of Sound

Partyscene Redactie | 14 september 2011
headlines

Brits clubinstituut jubileert

Clubinstituut Ministry of Sound bestaat 20 jaar, hetgeen komend weekend wordt gevierd met speciale artiesten, die in de afgelopen twee decennia een belangrijke rol hebben gespeeld in de housescene.  Ook verschijnt er een verzamelalbum met de bekende houseklassiekers.

Clubinstituut Ministry of Sound bestaat 20 jaar, hetgeen komend weekend wordt gevierd met gigs van speciale artiesten, die in de afgelopen twee decennia een belangrijke rol hebben gespeeld in de housescene.  Ook verschijnt er een verzamelalbum met de bekende houseklassiekers.

 

Danny Rampling, X Press II, David Morales, Frankie Knuckles, CJ Mackintosh, Kenny Carpenter, Farley & Heller e.v.a. - het aantal top-dj's dat komend weekend afreist naar zuid Londen is niet gering. Allemaal ter ere van het twintigjarige bestaan van de club, die in al die jaren is uitgegroeid tot een instituut, bekend van de vele vestigingen ‘all over the world’, een eigen platenlabel, tv- en radiostation, plus de populaire cd-verzamelaars. De nieuwste heet, heel verrassend, 20 Years Ministry of Sound. Op naar de 30!  

20 Years Ministry of Sound

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws