Live-sessie Radiohead in juli wereldwijd uitgezonden

Partyscene Redactie | 3 mei 2011
headlines

Tracks ‘The King Of Limbs’ voor het eerst live

Gaven de Beastie Boys vorige maand al een preview van hun nieuwe album in een leeg Madison Square Garden; nu gaat Radiohead hun recente album ‘The King Of Limbs’ ook al spelen zonder publiek. Willen de heren muzikanten ons soms iets duidelijk maken???

Tracks 'The King Of Limbs' voor het eerst live te horen.Je zou bijna denken dat ze ons er liever niet meer bij willen hebben. Maar we gaan er toch maar vanuit dat het verder niet aan het publiek ligt. En dat beide bands de tracks ongetwijfeld nog een keer persoonlijk voor onze neus komen spelen.

In het geval van Radiohead gaat het om een intiem concert voor BBC World, dat in een studiosetting zonder publiek wordt opgenomen. Thom Yorke en de zijnen zullen alle tracks van het eind februari uitgebrachte album ‘The King Of Limbs’ voor de eerste keer live spelen, in een sessie van 55 minuten. Ook zal er niet eerder uitgebracht bonusmateriaal ten gehore worden gebracht.

De sessie is een onderdeel van het BBC-programma ‘From The Basement’ en wordt op 1 juli wereldwijd worden uitgezonden. Op dit moment is nog niet duidelijk of het concert ook in Nederland te zien zal zijn, aangezien er dan eerst een Nederlandse partij moet zijn die de uitzendrechten wil kopen. We houden dat natuurlijk voor je in de gaten.

Website Radiohead

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws