Beste track van 2009; stemmen bij XT3 en Eclectro!

Partyscene Redactie | 28 december 2009
headlines

Gtronics ‘Iron Man’ beste track?

Heb jij nog niet gestemd voor de beste Nederlandse technotrack van 2009 bij XT3 Radio of de beste dancetrack van het jaar bij Eclectro? Het kan nog een paar dagen…

Moeilijke keuzes maken op Eclectro.nlTot woensdag 12:00u kun je stemmen op jouw favoriete Nederlandse technotune van dit jaar (en dikke prijzen winnen) bij XT3 radio. Bernd Lösing, de man achter deze verkiezing, is dik tevreden over het aantal bezoekers dat de site inmiddels heeft bezocht: “Het aantal stemmen dat is uitgebracht overtreft tot nu toe onze stoutste verwachtingen. Het is ongelofelijk cool om te zien hoe de Nederlandse artiesten op deze manier de erkenning krijgen die ze volgens ons meer dan verdienen. Het belooft een mooie lijst te worden!”. Vanaf 19:00 uur woensdagavond zal de complete Nederlandse Techno Top 40 worden uitgezonden in een zes uur durende liveshow op XT3 techno radio.

Maar ook buiten de landsgrenzen kwamen er natuurlijk weer heel wat diepe en dikke pareltjes uit, waarvan er veel opduiken in de door de lezers samengestelde lijst van 100 genomineerde tracks bij onze Eclectro-collega’s. Er werd al zo’n 50.000 keer gekozen tussen twee genomineerden in hun verkiezingstool. Volgens de tussenstand voert de Belg Gtronic (mede dankzij de mobilisatie van zijn achterban via het interweb) de lijst aan met de track ‘Iron Man’. ‘Rusty Nails’ van Moderat volgt met een kleine achterstand en Clark lijkt met ‘Growls Garden’ af te stevenen op de derde plaats. Ben jij het helemaal niet eens met deze tussenstand? Breng dan jouw stem uit; het kan nog t/m 31 december.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws