Love2link, week 50 en 51

Partyscene Redactie | 14 december 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link de nieuwe video van Vitalic, beelden van Container (Minus/Raster-Noton) en Moritz von Oswald en verder interviews met o.a. Josh Wink en Vince Watson.

(I.v.m. de aangekondigde draconische bedragen die Buma binnenkort van ons wil ontvangen voor het embedden van muziekfiles, proberen we het eens op een andere manier: klik op de afbeeldingen om direct naar de bronsites van de filmpjes te gaan) ;-)

Even lekker electronisch schuren en scheuren met de video voor Vitalics single ‘See The Sea (Red)’, waarin ook te zien is hoe het artwork voor zijn album ‘Flashmob’ werd gemaakt.

Klik!

De zwoele soulvolle Westcoast electronica van Nite Jewel en Dam-Funk (Stones Throw), die voor één keer samen achter de apparatuur kruipen: Drummachines DO have soul!

Klik!

Minus meets Raster-Noton tijdens Container op 26 november in Berlijn. Hoe dat klinkt? Nou zo dus:

Klik!

Moritz von Oswald Trio gemist op 3 december in Trouw? Gelukkig hebben we Youtube nog…

Klik!

Verder kwamen we de acht favoriete plaatjes van Solomun (Diynamic) tegen en interviews met Vince Watson (incl. Winter mix 09), Josh Wink, The Field, Miss Djax en Torsten Pröfrock, de inkoper van de Berlijnse platenzaak Hardwax, over hun twintigjarig jubileum.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws