10 jaar Metz on Sunday

Partyscene Redactie | 1 september 2009
headlines

Rotterdam house down memory lane

Vroeger, toen clubben in Rotterdam nog populair was, had je op zondag het mateloos populaire partyconcept Calypso Tunes, elke maand door Verse Geesten georganiseerd in de gelijknamige bioscoop. ‘Zoiets kan ik ook’, moet dj en organisator Rolini hebben gedacht.

Op zondag 20 september wordt deze bijzondere mijlpaal gevierd met een speciale aflevering van Met zon Sunday vol muzikale terugblikken op de afgelopen 10 jaar.En zo geschiedde. Want tien jaar later is Calypso Tunes vergane glorie, maar Metz on Sunday nog steeds immens populair. Op zondag 20 september wordt deze bijzondere mijlpaal gevierd met een speciale aflevering van Met zon Sunday vol muzikale terugblikken op de afgelopen 10 jaar.

Speciaal voor het tiende verjaardagsfeestje verzorgen bekende house-dj's van de afgelopen jaren een set van twee uur; o.a. dj Roog, Lucien Foort en natuurlijk Rolini, al 10 jaar de drijfveer achter het ‘Metz-gevoel’.

Locatie is uiteraard het vertrouwde onderkomen van het Metz on Sunday-publiek: Het Prinsestheater in historisch Delfshaven. De fuif begint om 17:00 uur en stopt om 01:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro. Aan de deur, als je er nog in past, is de partyschade 17,50.

Metz on Sunday

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws