Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 23 januari 2009
headlines

Het is weer weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden de leukste feestjes plaats? Een overzichtje.

Diynamic labelnightWat: Diynamic Labelnight

Locatie: Studio 80, Amsterdam

Datum: vrijdag 23 januari

Line-up: Solomun, H.O.S.H., Kollektiv Turmstrasse (live), Jobez, Boris Werner e.a.

Entree: deur 13 euro

Bijzonderheden:  Slechts twee jaar timmeren het Hamburgse Diynamic en zijn sleutelfiguur (en mede-eigenaar) Solomun aan de weg, maar ze hebben al een behoorlijk schare fans weten op te bouwen in zowel de house- als de technoscene. Ook de sferische house van Kollektiv Trumstrasse en catchy minimal van H.O.S.H. hebben inmiddels hun weg naar dit label gevonden. Tijd voor een showcase dus, in de altijd gezellige Studio 80.

Website: Studio 80

Disco 3000Wat: Mr. Oizo/ Disco 3000
Locatie:
Paradiso, Amsterdam
Datum: zaterdag 24 januari
Line-up: Grote zaal: Mr. Oizo, Mr. Wix e.a./ Bovenzaal: San Proper en Darshan Jesrani.
Entree: 16 euro per zaal
Bijzonderheden: Er mag flink gedanst worden in de Paradiso, met Mr. Oizo die zijn nieuwe album ‘Lamb’s Anger’ komt pluggen. Mocht de sound van deze Fransman je iets te bleepy en te plat zijn, dan kun je natuurlijk in de bovenzaal komen genieten van de warme house van San Proper en een toch redelijk zeldzaam optreden van de helft van Metro Area, Darshan Jesrani.
Website: Paradiso

Patronaat 25 jaarWat: Global Underground/ Dub Infusions
Locatie:
Patronaat, Haarlem
Datum: zaterdag 24 januari
Line-up: Grote zaal: Darren Emerson en C-Jay/ kleine zaal: Ramadanman, Dusk & Blackdown en FKA
Entree: 15 euro/ 10 euro
Bijzonderheden: De line-up van deze avond illustreert wat de kracht van het jubilerende Patronaat is: het samenbrengen van veel verschillende stromingen onder één dak. Terwijl in de grote zaal de 36e release van het Global Underground label wordt gevierd met Darren Emerson, blaast Dub Infusions in de kleine zaal de speakers bijna op met de dubstep van Ramadanman, Dusk & Blackdown en FKA
Website: Patronaat

Klub KikkerWat: Klub Kikker
Locatie:
Theater Kikker, Utrecht
Datum: zaterdag 24 januari
Line-up: Luke Abbott, Pawel, Nuno dos Santos, Patrice Bäumel en Pitto
Entree: vvk 10 euro, deur 12 euro
Bijzonderheden: 360 Soundsystem brengt hun favoriete artiesten sinds kort mee naar diverse locaties in het land. Zaterdag is Utrecht aan de beurt voor een 360 Opkikker met nieuwe energie; even schoon, leeg, vers en anders. Buitenlandse gasten op deze avond zijn Luke Abbott (Border Community) en Pawel (a.k.a. Turner, labeleigenaar Orphanear) die allebei een liveset ten gehore zullen brengen.
Website: 360 Soundsystem

Bar WeinigWat: Bar Weinig & Magnetronik
Locatie:
Tivoli De Helling, Utrecht
Datum: zaterdag 24 januari
Line-up: Dandy Jack, Wesdex en Pete Bandit & Jason Shae
Entree: 10 euro
Bijzonderheden: Minimal mag dan een langzame dood aan het sterven zijn, maar voor dit combi-avondje maken we graag nog even een uitzondering. Magnetronik heeft altijd een neusje voor fijne artiesten, terwijl Bar Weinig hun gasten van harte uitnodigt om toch vooral eens buiten hun hokje te draaien. Eens kijken wat minimalist Dandy Jack daarvan terecht gaat brengen.
Website: Tivoli

Poema is verbouwd en wordt feestelijk heropend.

Wat: Grote Heropening
Locatie:
Club Poema, Utrecht
Datum: zaterdag 24 januari
Line-up: Pinxt, Wouter de Moor, Ille Bitch, Macroscope en Wijnand.
Entree: vvk 7 euro 50, deur 10 euro
Bijzonderheden: Dik feest in de Utrechtse Poema dit weekend, na een verbouwing van de welbekende werfkelder. De heropening wordt –zoals het hoort in de Poema- gevierd met een stevige portie techno.
Website: Club Poema

Rotterdam staat het hele weekend in het teken van het IFFR Film Festival. Hier vind je de dikste feestjes, die je kunt bezoeken na het genieten van de meest uiteenlopende films.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws