Nieuwe Supperclub in Singapore geopend

Partyscene Redactie | 6 november 2008
headlines

Plus vierde Supperclub-cd uit Ninesins-reeks

Supperclub Singapore

Na zaken in o.m. Amsterdam, Istanbul en San Francisco is de opening van de Supperclub in Singapore een feit. Het sterke loungemerk uit Nederland, bedacht door horecamagnaat Bert van der Leden (59) en het Amsterdamse architectenbureau Concrete, is sinds kort ook een cd rijker uit de Ninesins-reeks: Jealousy.

Eind augustus was de onofficiële opening, met gasten uit VIP-kringen. Hedendaags kan iedereen een hapje eten en een dansje wagen in de nieuwe trots van Singapore. Thema van de club is The Clinic. De ruimte die je betreedt via de spoedeisende hulp, is geheel in stijl van een kliniek gebouwd. Het immense pand bestaat uit dertien ruimtes die elk een eigen (genees)middel moeten voorstellen, variërend van anthrax tot morfine.

Het design van de fonkelnieuwe uitgaansgelegenheid is kleurrijk. Dineren in het restaurant doe je op een rolstoel, terwijl de loungeklanken - zoals die van de nieuwe Supperclub-cd Jealousy, met tracks van o.a. Henrik Schwarz, Christian Prommer en The Black Dog, uit de speakers galmen - en het dertien gangenmenu bestaat uit capsules met culinaire verrassingen. Ontwikkelaar Concrete verlegt zijn grenzen, niet alleen topografisch. Zoveel is zeker.

Supperclub

Supperclub Ninesins

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws