Factory 10 opent dit weekend haar deuren

Partyscene Redactie | 7 mei 2008
headlines

Rotterdam heeft nu zijn eigen 11

In de maasstad wordt al een aantal maanden reikhalzend uitgekeken naar de opening van een nieuwe locatie; Factory 10. De tiende verdieping van de welbekende Maassilo is omgebouwd tot een club en dit weekend gaan de deuren voor het eerst open voor het publiek. Inclusief uitzicht over Rotterdam.

De MaassiloNu was onze grote vriend Rocco in de veronderstelling dat hij de primeur had tijdens zijn Awakenings-editie van aanstaande zaterdag, maar niets is minder waar. PUURR is degene die Factory 10 aanstaande vrijdag officieel opent. PUURR is een conceptstore in Den Haag die zijn naam verbindt aan dit openingsfeest. De avond is vooral gericht op de wat makkelijke kant van de house met ondermeer Roog, Leroy Styles, Ryan Marciano & Sunnery James, Cleon Macnack, Prunk le Funk en nog veel meer. Kaartjes zijn 15 euro in de voorverkoop. Wij hebben al een kijkje mogen nemen op deze locatie en kunnen een bezoekje aan Factory 10 van harte aanbevelen, want Rotterdam heeft nu zijn eigen 11.

Na vrijdag blíjft het feest in Factory 10. Er staat een hoops leuks op het programma. Allereerst is er zaterdag Awakenings waar ondermeer Jon Gaiser, Jesper Dahlback, Tony Rohr en Alexi Delano zullen optreden en op zaterdag 17 mei is er een editie van 'Secret Cinema Invites...'. Op die avond nodigt hij Dominik Eulberg, Ille Bitch, Wouter de Moor en Peter Horrevorts uit om met hem een feestje te vieren. Genoeg leuks te doen dus weer in Rotterdam!

PUURR

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws