Apparatuur Matthew Dear gestolen tijdens set

Partyscene Redactie | 10 april 2008
headlines

Verjaardagsfeestje krijgt dramatisch slot

Platentassen raken nog wel eens 'zoek' en laptops worden helaas gejat. Maar als je de externe harddrive van een artiest steelt, TERWIJL hij staat op te treden ben je toch wel een hufter van het allerergste soort. Het overkwam Matthew Dear vorige week.

Matthew DearDe Amerikaan stond een lekker feestje te bouwen in de Galapagos Art Space in New York en had al twee uur gedraaid. Opeens kreeg hij een melding op zijn laptop dat zijn harddrive ontkoppeld was. De muziek werd stilgelegd om te checken wat er aan de hand was en Dear kwam erachter dat de hele harddrive gewoon gestolen was, midden in zijn set! Een onderzoekje onder de bezoekers leverde helaas niets op. Om het verhaal extra zuur te maken, vond dit alles plaats op Dears verjaardag.

We vragen ons af of de dief de tracks van Dear totaal niet trok of dat hij nou juist een enorme fan was, die al het rauwe muzikale materiaal in bezit wou krijgen. Ondertussen heeft Dear al voor vervangende apparatuur gezorgd en treedt hij inmiddels weer gewoon op, waarbij hij zijn nieuw harddrive in het vervolg wel met veel tape vast zal zetten in de booth.

Bron: Broolyn Vegan

Website Matthew Dear

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws