Benny begint 2008 vol goede voornemens

Partyscene Redactie | 17 januari 2008
headlines

Benny heeft er zin in dit jaar. Naast zijn dj-boekingen gaat hij de komende tijd ook zelf feestjes organiseren en wel in de Catwalk in zijn eigen hometown Rotterdam. Alsof dat nog niet genoeg is, start hij dit jaar met twee nieuwe labels en heeft hij, geloof het of niet, drie websites in de lucht gegooid.

Drukke tijden voor BennyHet is al jaren onderwerp van discussie, de website van Benny. Elk jaar belooft hij dat hij hem online gaat zetten en vooralsnog is dat niet gebeurd. Wij denken dan ook dat dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren, maar Benny is wel zo aardig om heel af en toe een lap tekst online te gooien. Zo ook nu, want hij had de drang om even zijn jaar 2007 te bespreken met zijn fans. Check dus snel even www.bennyrodrigues.com voordat hij weer uit de lucht is.

Maar er is meer. Dit jaar gaat eindelijk Benny's eigen label BR Records van start. Een label waarop hij alleen maar muziek gaat uitbrengen die zijn hart sneller laat kloppen. Of het nou van bekende of onbekende artiesten is, dat maakt niet uit. Daarnaast start hij met zijn maatjes Warren Fellow en Darko Esser het label Synergie, waarop de heren hun eigen muziek gaan uitbrengen. De eerste releases hierop zullen niet lang op zich laten wachten.

Op vrijdag 25 januari gaat de eerste 'Benny Invites' van start in de Rotterdamse Catwalk. Benny is al een flinke tijd op zoek naar een locatie in Rotterdam om eigen avonden te hosten en heeft dit nu gevonden in de oude fietserstunnel onder het Weena. Een avond waar Benny helemaal zijn ei kwijt kan, want ongeacht de bekendheid van artiesten nodigt hij alleen maar dj's/acts uit waar hij zelf helemaal fan van is. De eerste editie Benny Inviteskomt één van zijn favoriete labels, Planet Delsin, langs met een keur aan fijne artiesten. Op het programma o.a. Redshape uit Duitland, labelmanager Peel Seamus en Newworldaquarium.

Feest: Benny Invites....Delsin Records

Organisatie: Style Is Magic

Datum: 25 Januari 2008

Locatie: Catwalk, Rotterdam

Tijd: 23.00-05.00

Entree: 10,- voorverkoop (www.easyticket.nl) en 12,- deurverkoop

Benny Rodrigues

Benny Invites

Style is Magic

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws