Drunken Lion Soundsystem: Free Bokito!

Partyscene Redactie | 23 mei 2007
headlines

Niet alleen De Partij Voor De Dieren, maar ook de uitgaanswereld neemt het op voor Bokito. Het Drunken Lion System vraagt aanstaande zondag aandacht aan de gebeurtenis in de plaatselijke dierentuin middels een feestjeDansen voor opstandig aapje

Terwijl Diergaarde Blijdorp door het optreden van bewoner Bokito een fikse schadevergoeding tegemoet kan zien en maatregelen gaat treffen door het gorillaverblijf op verschillende punten aan te passen met glazen wanden, ontstaat er in allerlei Nederlandse kringen kompassie met de gorilla.

 

Niet alleen De Partij Voor De Dieren, maar ook de uitgaanswereld neemt het op voor Bokito. Het Drunken Lion System vraagt aanstaande zondag aandacht aan de gebeurtenis in de plaatselijke dierentuin middels een feestje: Free Bokito in De Vagebond op de Nieuwe Binnenweg.

De Rotterdamse organisatie, bekend om zijn eclectische dansfeestjes her en der in de Maasstad, vraagt geen toegangsprijs. Wel is er een dresscode: trui in je broek. En, belangrijker nog, is er één regel waar alle bezoekers zich aan moeten houden: Kijk special guest Mokito niet in de ogen. Vindt ie niet fijn. 

Warning: als je toch kijkt, dan gebeurt dit:

Drunken Lion System

Bokito fanclub

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws