Twee dagen gratis feesten in het Weteringplantsoen

Partyscene Redactie | 10 april 2007
headlines

TWSTd neemt het Weteringplantsoen over op koninginnedag

Het gezelligste dj-café van Amsterdam organiseert dit jaar opnieuw een oranjefeestje in de buitenlucht op 29 en 30 april. De line-up is erg divers met bekende binnenlandse en buitenlandse artiesten, plus een aantal recente winnaars van de TWSTd DJ Contest. Nu maar hopen dat het mooi weer wordt.

In aanloop naar de dag waarop Nederland massaal uit zijn dak gaat, besteedt Love2Party aandacht aan de dikste feestjes rondom Koninginnedag. DJ-café TWSTd gaat de strijd aan met de 11 (Static Weekender en Rauw) voor de titel ‘meest gezellige en muzikale koninginnefeestje’. Een extra voordeel van dit TWSTd-podium: het is helemaal gratis!

Laidback Luke is ook aanwezig!Op koninginnenacht 29 april brengt TWSTd dj-sets van Quazar, Mason and The Maker, Dexter, Matik, Le Clic, Schwarze Männer en zal de set van Laidback Luke worden begeleid door gitarist Grand Wazoo (Weteringplantsoen Amsterdam, 19:00-01:00).

Vervolgens zal op 30 april het bijna volledige arsenaal van het label Delsin worden ingezet met livesets van Vince Watson (UK), Quince en een gezamenlijke dj-set van Raymon Hollander & Tim Nieburg. Ook Billy Nasty (UK), Dave Ellesmere (a.k.a. Microfunk (live)/ UK) en Bart Skils (100% Pure) zijn van de partij. Daarnaast kan er genoten worden van de skills van Sandrien & Carlos Valdez (a.k.a. Mal Borrowed & Frau Bauwerker/ MAD), Melon, Vincenzo de Bull & Herr Arter en JP & Kostas Hom.

De voormalige TWSTd DJ Contest-winnaars die deze dag hun skills showen zijn Wouter de Moor, Nomar, F.O.X. en Jamie Lie A Kwie. De vocale ondersteuning is in handen van mc’s Zoë Xenia en Gia Mellish. Mocht je dit nog niet genoeg vinden, dan staat er ook nog eens een Mystery Guest op het affiche; wij zijn benieuwd! (Weteringplantsoen Amsterdam, 12:00-21:00).

TWSTD Trailer:

 

TWSTD

Static Weekender preview

FCA Queensday Special preview

1 Day Off Koninginnenacht preview

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws