Love2Party Sessions ft. Marcel

Partyscene Redactie | 15 november 2006
headlines

Love2Party Sessions, deze week met MarcelIedere woensdag, vanaf 15:00 uur, verzorgt één van de muziekrecensenten van Love2Party een twee uur durende show op het online radiostation DJ Broadcast FM. Deze week is het de beurt aan Marcel.

Marcel is de laatste maanden een beetje in de war, zo niet behoorlijk deprimerend. Het wordt hem allemaal een beetje teveel. Al die muziek. Voordat hij Love2Party’s muziekrecensenten voedt met de nieuwste releases, slaat hij alles op in zijn eigen muziekbibliotheek. Ondanks een recente verbouwing, herindeling en verhoogde verzekeringspremie, voelt hij zich allesbehalve op zijn gemak. Waarom dan, vraag je jezelf af?

Teveel muziek beluisteren is ook niet goed. Gilles Peterson tipte hem laatst dat hij er goed aan doet om daar wat mannetjes voor in te huren. Toch kan hij het niet laten om alles waarmee hij in aanraking komt - nieuwe muziek, vergeten funk, jazz, hiphop en soul - op te slaan in zijn bovenkamer. En een herrie!? Niet te harden. Stel jezelf eens een trompet van Donald Byrd op de ijzingwekkende hiphopbeats van Chris Clark voor. Daar word je bepaald niet rustig van. Of de mierzoete R&B van Sonar Kollektiv’s eendagsvlinder Platnum op een bedje van psychedelische housebeats afkomstig van Michael Mayer? Dat is niet gezond hoor. 

Daarom, beste Love2Party-bezoeker, is het niet verstanding om zijn show op DJ Broadcast te beluisteren. Tenzij je, net als hij, een eclectisch muziekmixje wel kan waarderen. Dan is elke plaat - sorry: mp3 - een groot feest. Maar wees gewaarschuwd: Zo weinig lijn in een muziekselectie hoor je nog maar zelden. Dat zal aanstaande zaterdag in Club Rotterdam, tussen 22:00 en 04:00, niet veel anders zijn.

Tracklisting:

01 Held Him First - Deyampert

02 I'm Fine - Eric Lau featuring Rahel

03 Kofi - Donald Byrd

04 Train To Skaville - The Ethiopians

05 In Two, The Weakly - Yppah

06 Our Lives Are Shaped By What We Love - Odyssey

07 Multiply (Herbert's Hoedown Bump Instrumental) - Jamie Lidell

08 Vengeance Drools - Clark

09 Love Featuring Pharoahe Monch - J Dilla

10 Crush On You - Platnum

11 Celestial Blues - Gary Bartz NTU Troop

12 Black Erotica - Ursula Rucker

13 Walking Home Through The Park - Aim

14 Miss Moral - Benny Sings ft. Steelo

15 Blue Streak - Secret Cinema

16 Slide In (DFA Remix) - Goldfrapp

17 Staub (Robag Wruhme Remix) - Wighnomy Bros / Robag Wruhme

18 Starpower - Console

19 Strikehard - Troubleman

20 Blade Dancer - Tokyo Black Star

21 Good Evening (SuperMayer Remix) - Geiger

DJ Broadcast FM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws