Xclusive

Partyscene Redactie | 18 oktober 2011
headlines

Xclusive lanceert op zaterdag 28 oktober een nieuw concept in de Mondial in Beek.

Vrijdag 28 oktober lanceert het Xclusive concept een nieuw evenement voor de 18+ doelgroep in de Mondial te Beek. Het concept is ontwikkeld voor de 18-plussers die graag een evenement met stijl willen bezoeken, goede en bekende dj's willen zien en horen en die tot slot graag met leeftijd genoten opstap zijn. Deze doelgroep moet vaak de 16+ feestenbezoeken voor die bekende dj te zien en horen, maar dat willen ze liever niet. Nu komt daar verandering in, met Xclusive!

bingo players

De eerste editie staat gepland op de nacht voor Halloween, vrijdag 28 oktober in de Mondial met niemand minder dan de Bingo Players. Onlangs hebben ze een wereldwijde hit gehad met 'Cry (just a little)' dat op youtube miljoenen views heeft. Ze draaien de komende 6 weken ondermeer in de USA, Brazilie, Italië, Canada en United Kingdom. Maar ze komen op 28 oktober speciaal voor jullie naar Beek.

Ook zal het regionaal populaire DJ-duo 'Deeply Disturbed' een verassende set voor de bezoekers draaien. Het duo begon ooit met hun eigen concept en zijn vervolgens uitgebloeid naar een DJ-duo die op vele nationale feesten draaien. Verder heeft de organisatie ook een 2e area geprogrammeerd met R&B en hiphop sounds. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop.

Surf ook naar www.mondialnights.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws