Haerlemsche Raveolutie

Partyscene Redactie | 7 oktober 2011
headlines

Begin dit jaar is een nieuwe generatie Haarlemse ravers het concept “Haerlemsch Raveolutie” gestart. Een concept waar underground techno de overtoon voert en hoogstaande DJ’s zij aan zij met deze generatie staan.
raveolutieEerder hebben iconen als Billy Nasty, Egbert, Taras van de Voorde en Anton Piëte de avonden nog sensationeler gemaakt voor de muziekliefhebbers. Op vrijdag 14 oktober vindt er wederom een hele bijzondere editie plaats door de komst van Remy.

Deze oude rot in het vak loopt al een lange tijd mee in de muziekwereld. Ooit ontdekt door Joost van Bellen en met recht een levende legende door zijn eerste club residentie in Roxy. Dit samen met grootheden Dimitri en Marcello. Menig Stalkerganger zal hem dan ook herinneren door zijn meeslepende technosets. Over de jaren is zijn sound veranderd van steeds donker wordende house naar underground techno en techhouse. Ook het produceren en zijn eigen label zijn steeds meer naar de voorgrond gekomen. Hierdoor worden zijn optredens steeds unieker en is dit bezoek in Stalker uitzonderlijk te noemen.

Boris Gauner staat voor alles waar Haerlemsch Raveolutie om draait. Een jonge organisator, producer en DJ. Een technoliefhebber die dat in zo veel mogelijk bronnen uit. De opening is dit keer voor Yuri Meyer weggelegd. Zijn onverwachte optreden vorige editie pakte zo goed uit dat hij wederom is gevraagd te draaien.

Haerlemsche Raveolutie

Vrijdag 14 oktober

24.00 – 05.00

Remy

Boris Gauner

Yuri Meyer

Charles Michel

Prijs: 8 euro VVK // 10 euro deur

Facebook

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws