Ferry\'s tequila

Partyscene Redactie | 16 september 2011
headlines

Ferry Corsten is benaderd door Olmeca om een DJ limited edition fles te ontwerpen. Olmeca is het prestigieuze tequila merk van Pernod Ricard. Daarnaast hebben zij samen een DJ school in het leven geroepen.
ferry corsten tequila
Internationale superster Ferry Corsten is trots om zijn samenwerking met Olmeca aan te kondigen. Olmeca heeft door deze samenwerking het project “Be the DJ” gelanceerd. Dit is een internationale zoektocht naar ‘s werelds beste, nog niet ontdekte DJs en producers.

Elektronische muziekfans over de hele wereld zullen worden uitgenodigd om de track “Check This Out (5AM remix)” te remixen. Dit is een exclusieve Olmeca remix van Ferry’s laatste single. De sterkste deelnemer van deze DJ school zal worden gekozen door Ferry, en heeft de eer om de opener van zijn show te zijn.

Ferry: “Ik ben erg enthousiast om samen met Olmeca Tequila te werken aan dit project. Het heeft echt de potentie om nieuw talent te ontdekken. Dit is een fantastische kans en ik ben er zeker van dat dit de volgende generatie van jonge DJs zal inspireren om hun passie voor muziek te blijven volgen.”

Ferry Corsten is de eerste DJ die ooit een eigen tequila fles heeft ontworpen voor de Russische markt. De lancering van de fles zal worden ondersteund door een grootschalige tour door 7 steden, waaronder een show voor 15.000 mensen in de hoofdstad van Rusland: Moskou.

Olmeca Tequila wordt al lang geassocieerd met dance muziek. Zo heeft Olmeca al vaak uitbundige club nachten georganiseerd. De samenwerking met Ferry Corsten is hun grootste muziek project tot nu toe.

Voor meer informatie over de Ferry Corsten fles en de Russische tour dates kijk op www.ferrycorsten.com. Voor meer informatieve over de contest kijk op http://olmecatequila.com/bethedj.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws