CLR Weekender

Partyscene Redactie | 6 september 2011
headlines

De CLR Weekende met intieme sets van Chris Liebing vindt komend weekend plaats.

Het is een diepe liefde, die tussen Nederland en een van techno's superhelden Chris Liebing. Elke set van de charismatische Duitser levert respons, elke zaal ontploft op zijn glimlach. Niet voor niets halen Planet Rose en We Are E hem op donderdag 15 en vrijdag 16 september naar Nederland voor twee intieme sets in clubs Doornroosje en Poema. Het vormt de start van een serie ambitieuze feesten waarbij het Amsterdamse boekingsbureau We Are E de grootste namen op eigen bodem presenteert.

chris liebing

Donderdag 15 september is het zover, wanneer Chris Liebing te gast is in Doornroosje. Een plek waar de Duitser in een warm bad terecht zal komen, de beruchte Nijmeegse club is tenslotte al jarenlang een veilige thuishaven voor hogeschool techno. Zodoende neemt de Frankfurtse held ook CLR-labelmaatje Monoloc mee, pleitbezorger van diepdonkere techno zoals het bedoeld is. Doornroosje programmeur Darko Esser completeert de line-up.

De volgende avond, vrijdag 16 september, strijkt het feest neer in de Poema. Lang geleden, in mei 2008 om precies te zijn, stond Liebing al eens in de Utrechtse club. Nu keert hij terug voor een extra lange, vijf uur durende dj-set. Jawel, er gaat gevlamd worden. Vergeet echter niet Liebings sidekick van vanavond, Joey Daniel. Deze Rotterdammer tourde eerder al met Speedy J, de partner in crime van Liebing, en weet dus wat er op een avond als deze van hem wordt gevraagd.

Check ook www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws