Amsterdam Halloween

Partyscene Redactie | 1 september 2011
headlines

Zombies vieren Amsterdam Halloween op 29 oktober. The Walking Dead nemen de stad over.

Amsterdam Halloween wordt dit jaar weer groter, gekker en gruwelijker. Dit steeds populairder wordende feest staat in het teken van de dreigende epidemie van bloed-dorstige zombies. Amsterdam Halloween presenteert The Walking Dead en zet de deuren van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis op het Westergasfabriekterrein open voor een meute van freaky, wandelende doden. 2500 besmette feestgangers kunnen op zaterdag 29 oktober los op elkaar en op de adembenemende partymuziek. Voorafgaand aan deze party is er een Zombiewalk die om 20:30 uur vertrekt vanuit NZ-lijn metrostation Rokin richting het enge Westergriezelpark.

boe

De line-up:

WesterUnie (Atomic Cellar): Prunk,  2000 and one,  Wouter de Moor

Transformatorhuis (Zombie City): Space Girls, Tettero, When Harry Met Sally & Tess is More, Jaziah,  Boemklatsch, Henzel & Disco Nova, MC Tygo Gernandt, VJ Lotte Z.

Westerliefde (Hospital by Cirque Excentrique): Egbert-Jan Weeber, Saskia Rocks, Robbert de Hiro

Na het succesvolle TrueBlood Vampire Ball in  de Stadsschouwburg in 2010 (van dezelfde organisatoren) is het nu Zombie-time tijdens The Walking Dead Halloween Amsterdam.  Geen sexy vampierentanden in je nek maar zinloos rond strompelen en aan andermans ruggengraat knagen.  Dat is Halloween Party Style 2011 waar diehard feestgangers zich in  herkennen. Na de succesvolle True Blood première-party heeft de tv-zender FOXlife dit jaar opnieuw de samenwerking gezocht met de organisatoren van dit feest voor de lancering van hun nieuwe successerie.  Niet helemaal toevallig is dit feest dan ook tevens de premiere party van de FOXlife serie The Walking Dead.

De kaartverkoop is begonnen met een speciale “over-my-dead-body-I-pay-only-17,50”-actie via www.amsterdamhalloween.nl. Deze actie-prijs geldt voor de eerste 500 kaarten; daarna kosten de kaarten 27,50 euro.

Check ook www.amsterdamhalloween.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws