Na trouw staat Dimitri nu in Air!

Partyscene Redactie | 12 augustus 2011
headlines

dimitri airOp 19 augustus vindt Dimitri in AIR plaats. En zoals de titel al aangeeft, kan het publiek rekenen op een lange set van Dimitri Kneppers, zoals alleen deze veteraan op housegebied een lange set neer kan zetten. Melon zal Dimitri bijstaan op deze avond waar het puur en alleen om housemuziek zal draaien.

De muziekcarrière van Dimitri Kneppers is als een encyclopedie, een house encyclopedie welteverstaan. Na 23 jaar draaien mag je hem gerust een veteraan noemen. Dimitri staat bekend om de emoties en het gevoel dat hij legt in zijn muziek en om zijn uitzonderlijke mix kwaliteiten. Het gaat om de muziek, om de mensen en de chemie hier tussen. Niemand anders ziet er zo comfortabel en vertrouw uit achter de decks als Dimitri. Hij weet en voelt wat hij doet, niet alleen achter de draaitafels, maar ook wanneer hij produceert.

Op achtjarige leeftijd vroeg Jeroen Hofer oftewel Melon om een drum machine en een computer met de intentie om zijn eigen band op te richten. Melon is een natuurlijke artiest , een dj die inmiddels al in de meest prestigieuze clubs van de wereld heeft gedraaid en zijn eigen maandelijkse avond heeft in Trouw genaamd “Ratio?”. Hij is bij uitstek degene die het publiek op zijn manier kan voorbereiden op de set van Dimitri.

Op 19 augustus zal het publiek in AIR getuige zijn van hele bijzondere avond, waar het draait om de muziek en de kwaliteiten van twee uitzonderlijk goede dj’s. Niets meer en zeker niets minder.

Dimitri in AIR

19/08/2011

23:00-05:00

Tickets: € 16

Meer informatie: www.AIR.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws