Sander Kleinenberg in Club NL

Partyscene Redactie | 6 juli 2011
headlines

Op donderdag 7 juli zal de Nederlandse ‘superstar dj’ Sander Kleinenberg op zijn eigen THIS IS XS avond, het kleine zusje van de grote THIS IS clubavonden, in Club NL te bewonderen zijn. Ondanks een intensief tour schema weet de Amsterdammer op deze donderdag toch een gaatje vrij te maken om in een unieke intieme setting het Amsterdamse publiek te trakteren op een dj set.
sk
Naast Sander Kleinenberg zullen er ook drie uitzonderlijke talenten van zijn THIS IS Recordings label de dj booth bezetten.

Vanuit het zuiden v/h land komen de heren van Redondo naar Amsterdam om in een intieme setting hun unieke funky sound ten gehore te brengen.

Redondo is al lang geen kleine naam meer in het house genre en brengen hit na hit uit op labels uit als Spinnin’, Neurotraxx, hun eigen Witty Tunes label en natuurlijk THIS IS.

Ferreck Dawn, die op het moment furore maakt met zijn releases op oa. Toolroom en Spinnin’ en tot de favorieten behoort van dj’s als Luciano en Tiesto, zal ook van de partij zijn.

Zowel Redondo als Ferreck Dawn zullen op 16 juli ook het THIS IS podium bezetten op het fameuze Extrema Outdoor festival. In Club NL zullen de heren dan ook een goed voorproefje geven van wat er op dat podium staat te gebeuren.

Uit Rotterdam ontvangt THIS IS Eelke Kleijn. De druk bezette vaandeldrager van de progressive house sound moest vorige maand helaas afzeggen, maar is nu dus wel van de partij!

Kortom; een ijzersterke line-up en een garantie voor een nacht vol met het allerbeste op het gebied van progressive- en tech-house! En dat op een donderdagavond…

Begin je weekend dus goed en kom zeker langs in de Club NL op 7 juli!

Voor 00:00 is de entree gratis, daarna 5 euro.

www.clubnl.nl

www.5k.tv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws