GirlsLoveBullys

Partyscene Redactie | 23 juni 2011
headlines

GirlsLoveDJs strikt de Britse formatie Audio Bullys voor een nieuwe editie in de Air.

Na een maand afwezigheid is GirlsLoveDJs terug in AIR. De toon voor de nieuwe zaterdagavond is gezet. Voor deze zomerse editie op zaterdag 9 juli heeft de organisatie namelijk twee hele speciale gasten laten overvliegen. In de elektronische scene geroemd om hun eigen originele sound en on stage voor hun energieke optreden. GirlsLoveDJs presenteert de Britse formatie, Audio Bullys. Het duo staat bekend om hun mix van dance, hiphop, punk en UK garage. Na de release van het album Ego War steeg hun populariteit enorm in de UK. Dit groeide, zoals bekend, al heel snel door in de rest van Europa.

audio bullys

Het bedje voor de Bullys wordt in eerste instantie gespreid door de mannen van Les Deux, vaste waarde tijdens de GirlsLoveDJs evenementen. Een  uurtje later maken ze ruimte voor goede vriend en draaispecialist Jaziah. Aan Dirtcaps de eer om de headliner af te lossen. Aan Kenneth G de taak om het laatste uurtje in te vullen. Stadion speaker Mr Simpson zal de DJs op geheel eigen wijze bijstaan.

In de Blue Room vieren de Guerilla Speakerz op geheel eigen wijze hun 3-jarig bestaan en iedereen is welkom! Zij pakken groots uit en hebben voor deze fuif maar liefst 16 acts uitgenodigd. Zo maken onder andere Mightyfools, The Hey kids, Mike Mago & Skitzofrenix hun opwachting tijdens dit dikke jubileum. De signature sound van de Guerilla Speakerz voert hier natuurlijk de boventoon tijdens deze 5 uur durende crazy muziek marathon.

Check ook www.air.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws