Line-up De Beschaving

Partyscene Redactie | 26 mei 2011
headlines

Op 18 juni vindt in Utrecht het festival De Beschaving plaats. De line-up check je hier.

jerome sydenhamHet Utrechtse festival deBeschaving maakt haar rentree. Het evenement slaat een brug tussen popmuziek, dance, cultuur én wetenschap. Op zaterdag18 juni wordt het kampement van het eendaagse festival opgeslagen bij de Botanische Tuinen van het Utrecht Science Park. Kaarten kosten 37,50 euro. Het Event begint om 12:00 uur en gaat door tot 23:00 uur.

deBeleving, hét dance podium van deBeschaving, valt dit jaar op met een sterke programmering. Het brede spectrum van innovatieve en alternatieve dancemuziek is ruimschoots vertegenwoordigd. Onvervalste Detroit techno, dikke dubstep en tech house met een strakke groove; nieuwsgierige dance liefhebbers worden hiermee zeker op hun wenken bediend. Speciaal voor hen is er een spannende line up samengesteld. Een van de headliners is de Amerikaan Jerome Sydenham. Deze artiest doorspekt zijn sets met warme groovy techno en deephouse, waarmee hij hoge ogen gooit. Ook Daniel Sanchez is van de partij.

Dubstep addicts kunnen hun hart ophalen bij de live show van Jazzsteppa. Deze Britten combineren de zware bassen met dixieland, jazz en blues.  deBeleving geeft ook een podium aan dj en producer Edu Imbernon, al een gevierd artiest in zijn thuisland Spanje, maar nu is de rest van de wereld aan de beurt. De line-up van deBeleving heeft met Arjuna Schiks, Rauwkost, Skip & Die, Frankie D en Palmbomen DJ-Set nog meer artiesten op het podium staan die zich onderscheiden met hun eigen(wijze) scope op dance muziek. Iets dat prima past in de culturele vrijplaats van het festival.

Check ook www.debeschaving.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws