Extrema Outdoor

Partyscene Redactie | 15 maart 2011
headlines

Extrema deelt het Extrema Outdoor festival op in tien area’s. Ze zijn net bekend gemaakt.

De tien area’s op de Nederlandse editie van dancefestival Extrema Outdoor zijn zojuist bekendgemaakt. Met de welbekende FutureFunk area en daarnaast hostings van onder andere Cocoon, Planet E, This Is, Broke en Rauw staat er weer een superbreed aanbod van ’s werelds bekendste dance-artiesten en aanstormend talent klaar om samen met de bezoeker zaterdag 16 juli tot een onvergetelijke zestiende editie van Extrema Outdoor te maken. Ook is er dit jaar bijzonder veel extra aandacht voor kunstenaars. Zowel muzikaal als visueel dragen verschillende creatieven uit het internationale Extrema-netwerk bij aan de festivalbeleving.

extrema

Dit zijn de area’s van Extrema Outdoor NL 2011:

Area 1: FutureFunk

Zoals vanouds bepakt met de bekendste artiesten van de wereld, gecombineerd met Nederlandse favorieten.

Area 2: Cocoon

Technokoning Sven Väth is terug met zijn posse!

Area 3: This Is

Op veler verzoek: deze area is terug aan de waterkant. Dit jaar met Sander Kleinenbergs unieke geluid in combinatie met de evenzo belangrijke visuals!

Area 4: Rauw

Joost van Bellen en zijn Rauw staan weer garant voor een cutting edge programmering.

Area 5: Planet E

Carl Craig trommelt zijn vrienden op om het 20-jarig bestaan van zijn legendarische Detroit technolabel Planet E groots te vieren.

Area 6: Royal Dutch

Dé ambassadeurs van de piekende Nederlandse electrohouse-scene.

Area 7: Broke Carnival

Eindhoven represent! De UK sound en de US disco samengevoegd in een kleurrijke line-up.

Area 8: The Bridge

Midden op het water serieus loungen met een prachtig uitzicht op het gehele festival.

Area 9: Food Village

Reis rond de wereld met allerlei internationale gerechten en natuurlijk veel aandacht voor biologisch eten. Alle in combinatie met gezellige live bands.

Area 10: Creative Playground

Laat je zintuigen prikkelen, inspireer jezelf en anderen en plons in de kleurrijke, internationale kunstenaarsspeelplaats van Extrema.

Het thema van Extrema in 2011 is “Sharing Secrets”. Vandaar dat de organisatie alvast wat geheimpjes zal delen de komende tijd. Geheimen hebben iets spannends, avontuurlijks. Geheimen die gedeeld worden, verstevigen het groepsgevoel en het delen is nu eenmaal een kind van deze tijd. Men heeft geen persoonlijk dagboek meer, maar een publiek weblog. Op social media delen we meer dan alles wat we doen en zijn. Op Extrema Outdoor komt het thema terug in onder andere theater, artwork, kunstinstallaties en andere optredens. Kaarten voor Outdoor kosten 68 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.extrema-outdoor.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws