Dennis Ferrer naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 22 februari 2011
headlines

Trouw op Zondag heeft op 27 februari een editie van Objektivity met Dennis Ferrer.

De tweede Trouw op Zondag van 2011 is er eentje die geheel in het teken staat van het label van Dennis Ferrer: Objektivity. Uit deze stal neemt hij The Martinez Brothers en André Hommen mee. Op zondag 27 februari zal de Amerikaan zo uit het vliegtuig de dj-booth instappen. Uit de stal van Trouw komt Melon deze zondag ook naar de club. Deze Trouw op Zondag is een ‘Neu Wave Renegades’ special, wat inhoudt dat Ferrer dus een aantal van zijn Objektivity acts meeneemt.

dennis ferrer

Het zal de derde keer zijn dat Dennis Ferrer in Trouw komt draaien, want zoals hij ooit in een interview meldde houdt hij van Trouw. Hij noemde de club zelfs in zijn top 3 beste clubs om te spelen naast de Panoramabar in Berlijn en Blend in Athene. Liefde wordt beloond, niet alleen door Trouw, maar ook door het publiek. Dat was wel te merken toen Ferrer op de zondag van ADE als mystery guest op kwam dagen en de hele zaal bij elkaar veegde tot een dansende en zwetende bende. Het feest begint om 16.00 uur en gaat door tot uiterlijk 03.00 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17 euro aan de deur.

Mocht je zondag niet kunnen, dan kun je op donderdag 21 april ook nog altijd afreizen naar Doornroosje in Nijmegen om Dennis Ferrer te zien. Dan staat hij op Drift invites Objektivity.  

Surf naar www.trouwamsterdam.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws