SuperRauw

Partyscene Redactie | 28 december 2010
headlines

Rauw pakt met SuperRauw op 30 december groots uit, met een internationale line-up.

De derde SuperRauw van 2010 vind plaats op de nieuwe Amsterdamse thuis basis Trouw op de dag voor Oud&Nieuw: donderdag 30 december. De term Oud&Nieuw is letterlijk de inspiratie geworden voor de line up van deze knalfuif, met nieuwe frisserds en oude knarren die nog steeds innoverend bezig zijn. En daarmee is deze SuperRauw misschien wel muzikaal het meest coole feest van rond de jaarwisseling. Het wordt een nacht van top kwaliteit en ronduit knalhard feesten, de dag erop gezellig met een punthoofd bij familie of vrienden knabbelen aan een oliebol is het devies.  

junkie xl

In de grote Trouw zaal vindt er een live concert plaats van Junkie XL’s Cosmic Rave en draaien Riton, Joost van Bellen en Hey Today de sterren van de hemel, in de Verdieping draaien Alexander Robotnick, Disctwins en Tom Trago. Junkie XL maakt sinds anderhalf jaar moddervette disco rave die bombastisch uit de speakers knalt, met als grote megalomane inspiratie bronnen Miami Vice’s Jan Hammer, James Bond film thema’s en War Of The Worlds. JXL deed zijn eerste Cosmic Rave live show op Valtifest en komt dat nu nog eens dik overdoen. Benieuwd hoe dat klinkt? Kom dan donderdag naar SuperRauw. 

Riton is bekend van talloze super producties, oa met DJ Mehdi onder de naam Carte Blanche, en wordt met recht een van de beste dj’s van het moment genoemd. Dikke tech-house en electro van deze man. Hey Today. is de onbekendste van het stel, maar ze worden al getipt als de sensatie van 2011, en hebben inmiddels al een aantal super nummers uit op toonaangevende labels als Kitsuné en Tiga’s Turbo. Als klapper op de vuurpijl doet Rauw een disco en Italo zaal in de Verdieping. De bekendste oude knar op dit terrein is de Italiaan Alexander Robotnick, een levende legende op het vlak van de kitchy jaren 80 electronica. Kaarten kosten 18 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Check ook www.trouwamsterdam.nl.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws