Fight cancer

Partyscene Redactie | 21 december 2010
headlines

Dj’s en publiek strijden op donderdag 23 december tegen kanker in Club Monza.

Op donderdag 23 december vindt er een benefietfeest plaats voor Fight cancer in Club Monza, Utrecht. Geheel in het thema van Fight cancer wordt er een Dj-battle gehouden tussen bekende Dj's. Met dit muzikaal spektakel wordt er geld opgehaald voor Fight cancer.

fight cancer

Op deze avond battlen Billy the Klit, The Darkraver, D-Rashid en The Outsiders tegen elkaar. Oud judoka Dennis van der Geest, tegenwoordig dj en ambassadeur van Fight cancer, staat in het voorprogramma. Host van de avond is Mc Roga. Fight cancer is een jongerenlabel van KWF kankerbestrijding. Naast het werven van fondsen wil Fight cancer jongeren bewust maken van de ziekte kanker.

De dj's gaan muzikaal de strijd met elkaar aan in een heuse vechtkooi. In de eerste ronde zal D-Rashid het opnemen tegen The Outsiders en The Darkraver neemt het op tegen Billy the Klit. De winnaars van de eerste ronde treffen elkaar in de finale battle. Aan de hand van een decibelmeter bepaal jij de winnaar van de battles. Dus gil en schreeuw zo hard als je kan voor jouw favoriete dj! De dj die jou het meest laat dansen, kan je extra steunen door lootjes te kopen. Hiermee maak je kans op een mooie prijs. De opbrengsten van de battle worden geheel aan Fight cancer geschonken, dus op die manier doe jij mee in de ‘fight' tegen kanker. De entree is gratis.

Check ook www.fightcancer.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws