Robert Johnson naar TrouwAmsterdam

Partyscene Redactie | 2 december 2010
headlines

Eigenaar van de fameuze club Robert Johnson komt op 11 december naar Nederland toe.

ataOp zaterdag 11 december word je voor een lastige keuze gesteld in Trouw. Terwijl de bovenzaal een reis langs de echte house wordt gemaakt, reist één van Duitsland haar beste clubs af naar de Verdieping van Trouw. Voor de bezoekers wordt het naar boven en beneden afreizen, want beide zalen zijn meer dan de moeite waard. Ratio?’s host Melon nodigt na dik een jaar de Amerikaan Osunlade weer uit en Robert Johnson verplaatst zichzelf en haar artiesten van Offenbach naar de Wibautstraat.

Ata heeft na zijn optreden tijdens Source Addition een hoop nieuwe fans gemaakt in Nederland. Helaas komt het niet vaak voor dat de man in Nederland staat, aangezien hij als eigenaar van Robert Johnson een klein fort te bewaken heeft. Zo klein als de club is, zo groot is de naam. Ata neemt Arto Mwambé mee voor een live optreden. Dikke house producties rollen zo de zaal in als dit duo optreed. Olaf is de eigenaar en programmeur van een andere bekende club (Trouw) en staat op 11 december ook in de Verdieping.

Op de laatste Ratio? van 2010 staat Osunlade. De in Griekenland woonachtige Amerikaan staat voor soulvolle house, house die daadwerkelijk uit het hart komt en dus niet de commerciële meuk die er normaal onder wordt verstaan. Naast Osunlade heeft Melon tijdens Ratio? de touwtjes in handen en deze zal hij laten vieren. Ratio? gaat terug naar de periode dat dansen op house met een hoofdletter ‘D’ werd gedaan en dat exhibitionisme nog werd geprezen. De deuren zijn geopend van 22.30 uur tot 05.00 uur. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Trouw honden betalen 12 euro.

Check ook www.trouwamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws