Errorkrew is jarig

Partyscene Redactie | 9 juli 2010
headlines

Op zaterdag 17 juli 2010 viert Errorkrew haar achtste verjaardag en dit wordt goed gevierd in Paradiso. De Amsterdamse techno-organisatie heeft alle twee de zalen en de kelder van de poptempel tot haar beschikking. Er is dan ook voldoende ruimte om alle invloeden te laten horen die Errorkrew maakt tot wat ze nu is.
Errorkrew
De organisatie zit met haar neus boven op de laatste ontwikkelingen in de techno-scene en Errorkrew streeft er altijd naar om veelbelovende nieuwe artiesten naar Nederland te halen. In de grote zaal van Paradiso worden de grootste successen van de afgelopen tijd verwelkomd terwijl er in de kleine zaal teruggeblikt wordt op het ontstaan van de house in Nederland met een Go Bang! classics avond.

De grote zaal van Paradiso staat in het teken van de ‘Errorkrew sound’ anno nu en de organisatie heeft artiesten uitgenodigd die dat geluid het beste vertegenwoordigen. Hier maken Maetrik (live), Kwik, Sandrien en Frank Haag en Alan Fitzpatrick allemaal hun opwachting. Dit zijn dj’s die Errorkrew voor het eerst succesvol naar Nederland heeft gehaald en bovenal artiesten waar de organisatie een warme band mee heeft.

De organisatie kijkt terug naar de beginperiode van de house in Nederland met een Go Bang! zaal in Paradiso. Het oude label Go Bang! was tijdens de opkomst van de housemuziek in Nederland een van de meest toonaangevende labels en is ontstaan vanuit de platenzaak Boudisque. Alle oude helden die platen hebben uitgebracht op Go Bang! zijn uitgenodigd om de sfeer en muziek van weleer te doen herrijzen. 

In de kleine zaal van Paradiso is het dus tijd voor wat classic acid house madness in de Go Bang! zaal tijdens de verjaardag van Errorkrew. Quazar van Gert van Veen bestaat nog steeds en zal live optreden. Sandy Huner, Dano en Errorkrew resident V-Neal zullen allemaal een classic-set voor hun rekening nemen.

XFR, die je misschien ook wel kent als Errorkrew oudgediende Rugon Crowen, is de host van de kelder in Paradiso. Samen met Dakafka, Shourai en Bergman maakt XFR er een mooi feestje van in de kelder. Hier kun je electro meets lounge verwachten, maar ook een beetje dubstep met Shourai.

In de afgelopen acht jaar is er veel gebeurd en heeft de organisatie een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Errorkrew is begonnen met het geven van electro/IDM-feesten in café Vaaghuyzen en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die in Amsterdam een stabiele factor is geworden. De organisatie weet wat er speelt in de voorhoede van de techno-scene maar verliest nooit haar oog voor kwaliteit. De viering van de verjaardag in Paradiso met een ‘Best of Errorkrew’ is een goede showcase van de afgelopen acht jaar.

Voor overige informatie en voorverkoop (16 euro incl.daglidmaatschap) ga je naar www.errorkrew.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws