Mason vast aan de cover van DJ Mag

Partyscene Redactie | 7 mei 2010
headlines

Mason zit deze maand letterlijk vastgeplakt aan de cover van het legendarische Britse dancetijdschrift DJ Magazine. De complete oplage van het blad is voorzien van een CD van Mason's label Animal Language. En je kan de schijf hier op Partyscene winnen!
Mason
De CD bevat maar liefst dertien tracks en edits gemaakt door Mason waarvan een aantal in samenwerking met andere artiesten. Zo is er een dub-mix van de track 'Corrected', een single die Mason deze maand uitbrengt. Corrected komt met de rap en unieke vocalen van DMC en Sam Sparro. DMC is de voormalig rapper van de klassieke New Yorkse hiphopformatie Run DMC. Sparro een Australische zanger en songwriter die eerder een grammy won.

Andere releases afkomstig van het Animal Language label zijn het nieuwe nummer ' You Are Not Alone', 'At The Hippo Bar' en de italo anthem 'Syncrom'. Mason voegde aan de cd ook een nieuwe, heel exclusieve interpretatie van Rex The Dog's 'Prototype' toe, alsmede een niet eerder gereleasde remix voor het Duitse Great Stuff label.

De CD bevat niet alleen een opwindende mix van nu-disco, elektro, techno en Italo, maar ook 'Refurbs'. Mason maakt van alle Animal Language releases 'Refurb' make-overs door de nummers in een compleet andere stijl uit te voeren. De laatste track is daarvan een goed voorbeeld, de waanzinnige balkan-klezmer 'Refurb' van het nummer 'Capibara'. Alles bij elkaar dekt de Animal Language verzamelaar de complete sound waar Mason nu voor staat.

En dat is kennelijk in de smaak gevallen bij DJ Mag die Mason deze maand dus aan haar cover verbindt. DJ Mag noemt het duo niet voor niks de Nederlandse 'house sensations'.

Binnenkort volgt weer een Animal Language label feest. De plek is de Sugar Factory in Amsterdam op vijf juni. Hier treedt niet alleen de legendarische France producer Alex Gopher op maar Mason zelf ook.

Mason presents Animal Language tracklist:

1.   Mason - Frontrow Chemistry

2.   Mason - Kippschwinger

3.   Mason - You Are Not Alone

4.   Mason - Affra

5.   Mason - The Badger

6.   Mason - Intimate Expresse

7.   Mason - At The Hippo Bar

8.   Mason feat. DMC & Sam Sparro - Corrected (Dub The Club)

9.   Rex The Dog - Prototype (Mason's Animal Language Treatment)

10. Mason - Syncrom

11. JCA & TAI - Yalla Yalla (Mason Remix)

12. Mason - Who Killed Trance

13. Mason - Capibara (Refurb)

Wil je de cd winnen? Mail dan frank@partyscene.nl de naam van je favoriete Mason track met uitleg waarom dat zo is. Onder de inzenders worden 3 CD's verloot!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws