O.W.A.P.

Partyscene Redactie | 6 oktober 2009
headlines

Op vrijdag 6 november vindt er een nieuwe Oldschool Warehouse Acid Party plaats.

Haal je neonbroeken terug uit de kringloopwinkel en gris een fluitje uit de handen van je neefje want er zit weer een Original Warehouse Acid Party aan te komen. De nieuwe O.W.A.P. vindt plaats op vrijdag 6 november, in de Melkweg in Amsterdam. Bereid je voor om weer terug te gaan naar de begindagen van de house, naar de originele en glorieuze acidhouse van weleer. Oude helden van weleer treden aan om te bewijzen dat een hogere leeftijd nog niet hoeft te zorgen voor een lagere temperatuur in de zaal. Verwacht één grote reeks acidklassiekers, die natuurlijk een feest van herkenning zijn.   

owap

Speciaal voor O.W.A.P. gaan er drie zalen van de Melkweg open: The Max wordt omgetoverd tot een acidtempel, waar je de roemruchte Todd- the Godd -Terry vindt. Zonder hem geen houseclassics als Can You Party van Royal House! Een andere housepioneer en een comfortabele poef binnen het vaste O.W.A.P.-meubilair is Graeme Park, bekend van de legendarische club The Hacienda in Manchester. De heren worden bijgestaan door de Haagse held Remy en natuurlijk Joost van Bellen, die met zijn immense collectie piepknoracidhouseraveplaten vervlogen tijden laat herleven. De Britse brulbitch MC Kinky maakt de boel compleet.

In de oude zaal tref je een soulvoller househeiligdom aan, waar grootheden als Groovemaster Johnson, KC the Funkaholic, Roog en RiskSoundsystem aan zullen treden. De theaterzaal wordt exclusief voor deze editie veranderd in een Italo-tabernakel. Hier kun je los gaan op de  klassieke Italiaanse disco van de mannen van Italo Elite, met Tom Trago, die er samen met Martin Duvall, DJ Lupe en San Proper voor gaat zorgen dat kitscherige discohouse je sprankelende herfstliefde wordt. De dresscode is eenvoudig maar explosief: kleurrijk, psychedelisch, acid stijl, fluorescerend en neem fluitjes, stadiontoeters, zweetbanden en alles met lampjes mee. Kaarten kosten 37,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.owap.dj.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws