Line-up Tunnelfest 2009

Partyscene Redactie | 15 september 2009
headlines

De line-up van het Tunnelfest, zondag 20 september, is zojuist bekend gemaakt.

Eerder kon je hier op Partyscene al lezen dat op autovrije zondag, zondag 20 september, opnieuw een editie plaats gaat vinden van het inmiddels befaamde Tunnelfest. Wat toen nog niet bekend was, is de line-up van dat feest. Die is zojuist bekend geworden en die willen we je natuurlijk niet onthouden. Gasten Zonder Grenzen gastvrouw Miss Melera zal het TunnelFest 2009 openen. Leidse bazen Sander May & Tom Noah nemen met hun uiterst dansbare mix van minimal en tech-house het estafette stokje van haar over om vervolgens het podium te verlaten voor Bart Skils. Vervolgens gooit Koen Lebens er wat beats tegenaan, waarna Size de boel afsluit.

tunnelfest 2008

TunnelFest 2009 zal iets anders verlopen dan vorig jaar. Vanwege recentelijke ontwikkelingen zal de tunnel dit jaar afgesloten worden met hekken en zal er aan de deur gefouilleerd worden op drank, drugs en andere zaken om zo aan het Amsterdamse beleid te kunnen voldoen. Door middel van dit evenement wil Lovin L’ectro graag de aandacht vestigen op het thema schone lucht. Om dit thema extra kracht bij te zetten zullen er op het evenement ballonnen verkocht worden, waarvan de opbrengst symbolisch aan het Astma Fonds gedoneerd gaat worden.

Er is dit jaar zelfs een afterparty, vanaf 17.30 uur in Studio 80 in Amsterdam. Daar draaien Menasse Workala, Melera, Size, Sander May & Tom Noah, Koen Lebens, Fabio, Bart van Rijn, Stefano Richetta en Brent Roozendaal. Dat feest gaat door tot 04.00 uur en een kaartje kost 5 euro.

Meer info vind je op www.lovinlectro.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws