Fresh FM nog steeds jarig

Partyscene Redactie | 22 juli 2009
headlines

Dit jaar bestaat Fresh FM 10 jaar en viert dat met een twee feesten op het strand: Fresh FM, The Beach Edition. De eerste, in Kijkduin, was een groot succes. Part 2 is aanstaande zondag 26 juli bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Met dj’s zoals Jean, Jurgen, Michel de Hey en Marnix. 
Fresh FM
In 1999 startte Fresh FM met uitzendingen voor Zoetermeer en omgeving. Nu 10 jaar later is het station uitgegroeid tot een van de populairste zenders van de Randstad. Natuurlijk kan Fresh FM dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Niet alleen op de radio is het feest. Ook het strand van Bloemendaal wordt op zijn kop gezet.

Fresh FM staat al jaren voor alle vormen van house en dat komt deze dag zeker tot zijn recht. Met de techno en minimal sounds van Michel de Hey en Marnix, dj, organisator van onder andere Loveland Festival en bovenal muziekliefhebber.

Ook Jean en Jurgen mogen natuurlijk niet ontbreken. Op het moment dat Fresh FM startte met uitzenden, scoorden zij beide een wereldwijde hit met The Launch en Better of Alone.

Zondag 26 juli is een speciale evenementendag in Bloemendaal. Dit betekent minder beperkingen aan het geluid, gaat het al om 14.00uur los en gaat het feest door tot 24.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketonline en bij alle Free Record Shops voor 12,50 euro. Check voor meer info www.fresh.fm

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws