Super Heroes geland in club Home!

Partyscene Redactie | 24 juni 2009
headlines

Mocht je het voorpagina nieuws hebben gemist: de landing van de Super Hero DJ’s in club Home is een feit! Het onmogelijke is gebeurd, de Super Heroes hebben hun ware identiteit prijs gegeven…

Amsterdam schudt op zijn grondvesten met de komst van de Super Heroes. Lange tijd hebben ze de mensheid weten te behoeden van het kwaad van buitenaf en hebben vele gevechten in het universum overwonnen. Ze hebben hun eigen leven op het spel gezet om de mensheid te beschermen met hun superkrachten! Dit alles wegens hun gevoel van verantwoordelijkheid en gerechtheid.

Heroes

Ze hebben hun geheime identiteit weten te verbergen, natuurlijk om hun vrienden en familie te beschermen tegen de vijand. Maar nu alle vijanden verslagen zijn hebben ze hun hoofdkwartier “club Home” vrijgegeven om zich in te zetten voor het “muzikale geweten van de mensheid”!

Hun belangrijkste superkracht “draaien” hebben ze lange tijd weten te negeren. Door het beschermen van de mensheid hebben ze vooral hun telepathische vermogen en  hun superkracht tijdreizen moeten gebruiken. Dit is dan ook een belangrijk moment in de geschiedenis van de mensheid: zij zullen hun superkrachten tonen achter de draaitafels!

Wat dacht je van Super Hero DJ Melly Mel? Deze Super Hero welke beschikt over bovenmenselijke snelheid en reflexen: achter de draaitafels is hij niet bij te houden! Jimmy Carris de Super Hero wiens voornaamste kracht een aanval van een afstand is zoals een energiestraal; waar je ook staat in Club Home…zijn energiestraal is niet te ontwijken! Yasmin Le Bon, de vrouwelijke Super Hero die zich onzichtbaar kan maken en krachtvelden kan genereren; onzichtbaar zal ze deze avond zeker niet zijn! Het DJ Barbie team, het Super trio die hun eigen lichaam en uiterlijk kunnen manipuleren, net als de muziek die ze draaien!

Heroes

Guerilla Speakerz, de helden die zelden hun agressie onder controle hebben en in het universum grote verwoestingen hebben aangericht, voor de veiligheid sluiten ze ook de avond af! Rubix, de Super Hero die vuur kan maken en manipuleren; kijk uit voor de enorme hitte die hij teweeg brengt en last but not least het Homework Super Hero duo, de Super Heroes die gebruik maken van speciale gadgets en apparatuur die hen superkrachten geven; blijf uit de buurt als ze achter de DJ booth staan!

Dit is dus je kans om oog in oog te staan met de Super Heroes! Zorg er wel voor dat je de volgende regel in ogenschouw houdt: gelieve geen foto’s te maken i.v.m. het activeren van de superkrachten.

Meet the Super Heroes on Saturday 27th of June @ club Home te Amsterdam!

Heroes

Zaterdag 27 juni 2009

23.00 – 05.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Muziekstijlen: classics, club, disco, house, techhouse

Deurverkoop: 12,-

Kaarten verkrijgbaar bij Easyticket en www.clubhome.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws