So you think you can DISCO?!

Partyscene Redactie | 3 december 2008
headlines

Denk jij ook altijd bij het zien van So you think you can Dance: dit kan ik beter? Maar heb je geen zin om dit voor de camera en voor het ganse land te laten zien, maar wel op de dansvloer? En wil je met jouw muziekkennis ook nog dikke prijzen winnen? Dan is Panama zondag 7 december the place to be voor jou! Tijdens So you think you can Disco worden zowel je dance moves als je muziekkennis op de proef gesteld dankzij een stevig spelletje Disco Bingo, deze avond voor het eerst in Amsterdam. Hier kan je gastenlijstplekken winnen.

Een bonte mix van funky feel good tunes zoals Modjo, Kool & the Gang, David Guetta, Eric Prydz, Moloko, Kylie, Mc Hammer, Axwell, B52's, Prince, Madonna, Daft Punk, Miami Sound Machine, Robin S., Michael Jackson, Phats ’n Small en Stardust komt die avond voorbij in de Theaterzaal. Onder de vele discoballen sta jij je moves te doen, met in je hand een Disco Bingokaart.
Disco Bingo
Dat werkt namelijk zo: Iedereen die op het So you think you can Disco partijtje in Panama binnen komt zal een Disco Bingokaart met potlood ontvangen met daarop de titels van enkele alltime favorite dancetracks uit de jaren 70, 80, 90, aangevuld met de muzikale krakers van nu.

Vanaf het moment dat de Theaterzaal goed vol is gaat het los! Dj’s Flexmeister F. en Noelie kondigen de start aan en vanaf dat moment kan je al dansend, met een bingokaart in de hand, de plaatjes die gedraaid worden en op je kaart staan, afstrepen. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en bij de dj inlevert wint een felbegeerd prijzenpakket! Denk aan een emmer vol drank, vrijkaarten voor een ander Panama feest of een stapel hitsige dvd's. Niet gewonnen? Geen nood, er is altijd nog de tweeeeede ronde! Maar je hoeft niet perse aan Disco Bingo mee te doen, je kan ook gewoon dansen en niet op de titels van de nummers die gedraaid worden letten. Niets hoeft en alles mag, de lol en en muziek staan voorop bij Disco Bingo!

Deze ouderwetsch gezellige dans en spel avond wordt aangevuld met de overvolle platenkoffer van wandelende muziek encyclopedie, dj, producer en labelbaas Rob Boskamp. Rob is al dance gek sinds zijn geboorte. Hij groeide op met soul, r&b en disco en dit heeft hem gevormd en gemaakt tot wat hij is nu is, een muziek expert wat dance music van de afgelopen 40 jaar betreft.
So you think you can disco?
In 1985-86 al, voor de ‘house summer of love’, startte hij bij DMC (Disco Mix Club), de organisatie die het remixen tot een professionele bezigheid omtoverde en maandelijks drie exclusieve LP’s uitbracht, voor dj's die wereldwijd bij ze waren aangesloten. Rob organiseerde in die dagen ook diverse malen de Nederlandse kampioenschappen en begeleidde de winnaar met een corbus liefhebbers richting wereldkampioenschappen in de Royal Albert Hall in London. In 1988 brak de ‘summer of love’ door en werd house steeds bekender in Nederland. Rob reisde het hele land door om overal de house religie uit te dragen. Hij draaide van plantenkassen in Aalsmeer tot de koeienschuren in Drachten en werd op die wijze één van de godfathers van de Nederlandse house-scene. En nog steeds is hij een graag geziene gozer achter de decks, van Dance Valley tot in Curaçao, die met zijn uitgebreide muziekcollectie en kennis op elk feest inzetbaar is.

Bedenker en organisator van Disco Bingo, Flexmeister F, heeft in het afgelopen jaar ook niet stilgezeten. Als organisator van opvallende concepten en rondreizende feesten en partijen als Haarlem Ordinair, J.A.C.K., De Schillenhut, Club GourMed tijdens Girls Love DJs, The Pool tijdens Backyard en The Plees To Be op het A Day at the Park festival, Voltt Loves Summer en Wooferland probeert hij de ouderwetsche, kneuterige doch aanstekelijke gezelligheid van weleer tijdens het hedendaagse clubben nieuw leven in te blazen. Noelie is op deze feesten ook veelal van de partij, dansend achter de decks of op de dansvloer. Als dj duo Fransie & Nol gaan ze in 2009 de nodige feesten en partijen op z’n kop zetten!

Zondag 7 december kan je dus voor een portie lekkere muziek én een spelletje Disco Bingo terecht in Panama waar van 19.00-01.00 de kick-off van So you think you can Disco gevierd wordt in de Theater zaal. Je kan je avondje uit compleet maken met een Diner & Dance, dineren en dansen voor 30,- euro. Voor reserveringen of vragen, mail info@panama.nl

So you think you can Disco?

Zondag 7 december 2008

19.00 – 01.00

Voorverkoop 2,50 euro, deur: 5,-

Panama, Amsterdam

Dj’s Flexmeister F., Noelie, Rob Boskamp

www.panama.nl

www.disco-bingo.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws