Zomerjurk als fashion statement

Partyscene Redactie | 2 juni 2008
headlines

Het opvallende zomerjurkje, waar Bridget Maasland al vaak in is gezien, is nu dan ook in productie genomen en voor iedereen te koop. De tekst op de jurk 'Stop Animal Abuse' geeft duidelijk de boodschap van Dutchypuppy weer. Met dit leuke jurkje uit je duidelijke jouw statement tegen dierenmishandeling. Wat is er nou niet leuker om er fashionable uit te zien en ook nog een steentje bij te dragen aan het goede doel.

dutchpuppy

Dutch Puppy

Al meer dan twee jaar zet Bridget Maasland zich met de stichting Dutchypuppy actief in om dierenleed te verminderen. Op veel plekken in de wereld, ook in Nederland, wordt er met veel dieren slecht omgegaan. Mishandeling, verwaarlozing en misbruik komen nog te veel voor. Dutchypuppy werkt er dagelijks aan deze mishandeling te stoppen. Wat begon als hulp aan (zwerf)honden, is inmiddels uitgebreid naar katten en andere dieren die Dutchypuppy's projecten onder hun hoede krijgen. Hiervoor werd Dutchypuppy onlangs zelfs uitgebreid met Dutchykitten.

De jurk is vanaf nu te koop via www.dutchypuppy.nl en www.bridgettrends.nl. De prijs is 69,95 euro, de jurk is verkrijgbaar in de maten XS tm L in de kleuren wit en zwart.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws