Coole zomerdrankjes

Partyscene Redactie | 22 mei 2008
headlines

malibu

Malibu Ananassap

Een zoete zomerse mix die het lekkerst smaakt wanneer het warm is. Door het kokos ananas mix doet het drankje je denken dat je op een tropisch eiland bent.

beer

Red Stripe: soul of Jamaica

Red Stripe is het populairste bier van Jamaica en net als de Jamaicanen heeft Red Stripe een lekker easy going karakter. Kortom het ideale bier voor sun, fun en salsa! pago

Pago

Drankjes zonder alcohol kunnen heel lekker zijn. En dat bewijzen de sappen van Pago. Een heerlijk fruitsapje in alle smaken verkrijgbaar. Deze zomer komt Pago met de limited edition Lemon lime. Een verfrissend drankje onder de zon.

rosebier

Wieckse Rosé

Het bier voor de vrouwen. Een drankje wat zeker een succes op het terras. De smaak van wit bier in combinatie met zoetfruitige rosé zorgt voor een friszoete bier.minimartini

Mini Martini

Martini is onlangs met een stijlvol eenpersoonsflesje op de markt gekomen. Het aandoenlijke flesjes is alleen al een reden om het flesje een keer te kopen.

Het flesje is in de smaak Bianco verkrijgbaar.

sprizzo

Sprizzo

Het superhandige flesjes voorkomt dat er zand in je wijntje komt en is uitermate handig op feesten en festivals.

Monte Scroppino

Het flesje, dat je doet denken aan mini- champagnefles, is een heerlijke cocktail. De ingrediënten wodka, champagne en limoenijs zorgen voor een heerlijk drankje voor onder de zon.

bailey's

Ice Ice Bailey’s

Het romige drankje dat een warm gevoel achterlaat is ook heerlijk in de zomer. Stop veel ijs in een cocktailshaker. Vul het aan met Bailey’s. Even schudden. En we hebben de Ice Ice Bailey’s.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws